Castellum använder cookies för att vår webbplats ska fungera på ett användarvänligt sätt samt för att kunna följa upp statistik i relation till webbplatsen. På vår webbplats finns även tredjepartscookies från ett antal olika aktörer. Läs mer om du vill ha mer information om vår användning av cookies, inklusive hur du kan blockera eller radera dem. Notera att om du inte tillåter vår användning av cookies kan det påverka din användning och upplevelse av webbplatsen. Jag bekräftar att jag har tagit del av informationen om Castellums användning av cookies. Om cookies och personuppgifter
Jag bekräftar

Work for Tomorrow

Välkommen till Castellums blogg.
Här växer artiklar om morgondagens innovativa arbetsplatser fram.

Dela
  • ShareClose
  • Facebook
  • Twitter
  • Linkedin
WorkOut

Vad tycker du om att ha tillgång till ett utomhuskontor?

Simon Gate

Simon Gate, programmerare Readly

– Det är underbart att ha tillgång till WorkOUT och få möjlighet att arbeta utomhus. Det är skönt, jag får frisk luft och andra vyer vilket gör att jag blir glad och mår bra.

Sabina Ståhle

Sabina Ståhle, konsultchef Previa

– Jättebra. Jag gillar miljöombytet och att få komma ut, speciellt om det är vackert väder. Jag lägger ofta våra interna möten utomhus och förra året bokade jag in alla lönesamtal utomhus. Ibland har vi även kundmöten ute vilket brukar uppskattas. Dessutom äter vi förstås lunch ute och fikar när det är bra väder.

Jenny Engkvist

Jenny Engkvist, kommersiell förvaltare, Castellum

– Jag jobbar ofta utomhus och tycker att en aktivitetsbaserad arbetsplats ligger helt rätt i tiden. Här kan du välja sol eller skugga och både stå och sitta beroende på vilket humör du är på. Jag är ofta ute när jag har telefonmöten eller ska svara på mejl vilket funkar bra eftersom här finns både el och trådlös wifi.

play pause full-screen-enter full-screen-exit